• Livrare
  Livrare

  Pentru a intra în posesia produselor comandate de la noi puteți opta pentru una dintre cele două metode de livrare. Livrarea printr-un curier rapid sau preluarea personală din sediul nostru (Iași, Păcurari 101).

 • Plată securizată
  Plată securizată

  Suntem dispuși să creștem siguranța plăților dumneavoastră, ajutându-vă să faceți cumpărături într-un mediu cât mai sigur. Beneficiați de două metode de plată: Plată Ramburs și Plată cu Cardul.

 • Garanție
  Garanție

  Site-ul nostru oferă o gamă variată de produse, pentru care vă putem garanta autenticitatea. Produsele sunt atent selecționate și verificate mereu înainte de a le trimite.

Copem Romania

Copem este un magazin online, creat din dorința de a satisface nevoile tuturor celor care își doresc articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de calitate la cel mai bun preț de pe piață. Suntem siguri că putem, cu ajutorul produselor noastre de top, să-i mulțumim și pe cei mai prietențioși dintre dumneavoastră. Am creat un site care este foarte ușor de folosit de către oricine, pe orice dispozitiv. Puteți folosi filtrele bine gândite de pe site pentru a ajunge repede la produsul sau categoria care vă interesează, iar descrierile detaliate pe care le veți găsi vă ajută să vă alegeți articolul care vi se potrivește cel mai bine. Când vine vorba de calitate, vă punem la dispoziție o serie de mărci consacrate, cu nume ce au o rezonanță puternică în lumea modei.

Versace, Moschino, Calvin KleinU.S. Polo ASSN. și Michael Kors sunt doar câteva din brandurile pe care le găsiți pe site-ul nostru, care au trecut mereu testul timpului și în loc să respecte înclinațiile specifice unei perioade, aceste branduri și-au impus propriile idei, devenind leagănul de creație al noilor tendințe. Pe langă produse și formatul simplu și ușor de înțeles al site-ului, puteți avea încredere în personalul nostru profesionist și binevoitor. Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră și mereu vom încerca cât de mult se poate să răspundem tuturor întrebărilor care ne sunt adresate. Nu ezitați niciodată să ne contactați, pentru că vom face tot posibilul să vă ajutăm în legătură cu orice nelămurire.