Termenii și condițiile de utilizare

I. Despre Noi

Serviciul www.copem.ro este oferit de GRAPHIC TECH S.R.L. cu sediul în ROMANIA, GALATI, STRADA STEFAN CEL MARE NR. 2, 800198 înmatriculată în Registrul comerțului sub nr. J17/586/26.04.2018, având cod unic de înregistrare 39255409 denumită în cele ce urmează Societatea.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

Prin e-mail la următoarele adrese:
contact@copem.ro - pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată, metode de livrare, cereri money back, etc.;
contact@copem.ro - pentru inițiere colaborări și parteneriate.
Prin telefon la numărul: 0765 090 530, 0740 119 180

II. Despre copem.ro

www.copem.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuală

Conținutul și designul www.copem.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.copem.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale www.copem.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a www.copem.ro, atâta timp cat aceasta acțiune nu prezintă serviciul www.copem.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

IV. Înregistrarea ca utilizator

Site-ul www.copem.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.copem.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe Site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor și Condițiilor de utilizare a www.copem.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.copem.ro
Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe Site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.copem.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plați online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de www.copem.ro. Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele www.copem.ro , numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
www.copem.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

V. Datele Personale

Prin înregistrarea ca utilizator al www.copem.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, data nașterii dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.copem.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.copem.ro va trebui să ne comunicați o adresă de e-mail validă precum și alte date legate de dvs. Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de www.copem.ro , cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dvs.

VI. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intră în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.copem.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
- identificarea și alegerea produselor
- înregistrarea dvs. ca utilizator al www.copem.ro
- efectuarea plății produselor. Plata se efectuează online sau ramburs la primirea coletului, în condițiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.copem.ro , sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care Site-ul își derulează operațiunile.

VII. Cum cumpăr?

VII.1. Prețurile

Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

VII.2. Metode de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii în cap. VII.2.1). Dacă ați ales sa plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea. Detalii despre plați sunt disponibile la adresa https://copem.ro/content/5-plata-securizata

VIII. Garanție și service post-vânzare

Pentru orice detalii legate de garanție vă rugăm să contactați departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garanție de 2 ani ce poate fi prelungită prin pachetele de garanție extinsă ce se pot cumpăra pe acest site.

IX. Descrierea și returnarea produselor

www.copem.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, www.copem.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit de www.copem.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr. 130/2000. În cazul renunțării la comanda efectuată și a refuzului de ridicare al unui colet, clientul este obligat sa plătească transportul tur-retur.

În cazul în care înțelegeți să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:
- de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumpărat în stare de funcționare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna următoarele produse achiziționate, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel:
- certificate de garanție extinsă;

X. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cat conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. www.copem.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.copem.ro , transmiteți, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.copem.ro , cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; ca materialele postate nu violează nici una dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale .www.copem.ro
www.copem.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe Site. www.copem.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site. www.copem.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

XI. Forța Majoră

www.copem.ro , afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.copem.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voință . Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.copem.ro , lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.copem.ro , erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

XII. Publicitatea

www.copem.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.copem.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XIII. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

www.copem.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat ca Site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email:contact@copem.ro , sau să ne contactați la numerele de fax și telefon, sau la adresa de corespondență, afișate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIV. Legislația aplicabilă

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.copem.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii și condițiile www.copem.ro se supun legislației romane. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul GRAPHIC TECH S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului Iași

XV. Prezentarea ofertei

GRAPHIC TECH S.R.L. își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.copem.ro , fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.copem.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.copem.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.