Lista produselor pentru New Balance

New Balance Athletics, Inc. (NB), cunoscută sub numele de New Balance, este o corporație multinațională americană, cu sediul în cartierul Brighton din Massachusetts. Compania a fost înființată în 1906 sub denumirea de "New Balance Arch Support Company".

New Balance Athletics, Inc. (NB), cunoscută sub numele de New Balance, este o corporație multinațională americană, cu sediul în cartierul Brighton din Massachusetts. Compania a fost înființată în 1906 sub denumirea de "New Balance Arch Support Company" și este unul dintre principalii producători de încălțăminte sportive din lume.


New Balance are o prezență în Statele Unite, precum și în Marea Britanie, pentru piața europeană, unde produc unele dintre cele mai populare modele, cum ar fi modelul 990 - în comparație cu concurenții săi, care fabrică adesea exclusiv în afara SUA și Europa. Ca rezultat, pantofii New Balance tind să fie mai scumpe decât cele ale multor altor producători. Pentru a compensa această diferență de prețuri, New Balance pretinde să diferențieze produsele cu caracteristici tehnice, cum ar fi inserții de gel amestecate, contoare de călcâi și o selecție mai mare de dimensiuni, în special pentru lățimi foarte înguste și / sau foarte largi. Compania a obținut profituri totale de aproximativ 69 miliarde dolari începând din 1992

Mai multe
filter
Se afișează 1 - 18 din 58 produse

Filtre de Căutare (38 products)

Pentru

Categorie

Articol

Brand

Pret

390 lei - 600 lei

Marime

Cele mai cumparate